مرکز تحقیقات سلامت فراورده های غذایی، دارویی و طبیعی- اهداف مرکز
اهداف

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1400/7/24 | 

اهداف

۱.توسعه و به‌کارگیری دانش بشری در زمینه ارتقای سلامت و عوامل اجتماعی موثر بر سلامت

۲. افزایش توانمندی‌های تحقیقاتی در سطح ملی و بین‌المللی

۳. ارتقای سطح کمی و کیفی همکاری با سایر مراکز تحقیقاتی ملی و بین المللی در جهت اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک

۴. گسترش مرزهای دانش و تولید علم؛ نشر دستاوردهای مطالعات کاربردی در جهت رفع مشکلات منطقه‌ای و ملی

۵.ارتقاء کیفی‌ و کمی‌ تحقیقات؛‌ هدفمند نمودن‌ مطالعات‌ و حمایت‌ از محققین‌ در جهت نیازهای منطقه‌ای و ملی

۶. توسعه‌ استفاده‌ از نتایج‌ تحقیقات‌ کاربردی‌ در جهت حل‌ مشکلات‌ جامعه‌

۷.تربیت و توانمندسازی نیروی انسانی محقق جهت پیشبرد اهداف پژوهشی

۸. ارتقاء کیفیت‌ و کمیت‌ خدمات اطلاع‌ رسانی‌ علمی پژوهشی و مشاوره

نشانی مطلب در وبگاه مرکز تحقیقات سلامت فراورده های غذایی، دارویی و طبیعی:
http://goums.ac.ir/find-132.22087.57539.fa.html
برگشت به اصل مطلب