معاونت غذا و دارو- معرفی مدیرت غذا
اداره نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی

حذف تصاویر و رنگ‌ها

AWT IMAGE

مدیریت: دکتر مجتبی رئیسی

سوابق تحصیلی:

- دکترای دامپزشکی از دانشگاه ارومیه

- دکترای تخصصی بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی از دانشگاه ارومیه

سوابق اجرایی:

- معاون پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت غلات

- دبیر گروه مسئول کارآموزی گروه بهداشت عمومی

-  عضو کمیته  فنی  دانشگاه

-  سرپرست مدیریت نظارت  بر مواد خوراکی ، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی دانشگاه

اهداف کلی حوزه مدیریت در راستای شرح وظایف سازمان غذا و دارو:

•افزایش سلامت آحاد جامعه از طریق نظارت، کنترل و ارتقاء سطح تکنولوژی و دانش فنی تولید محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی


•ارتقاء کیفی و کمی خدمات و محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی کارخانجات و کارگاه های تولید، فرآوری و بسته بندی و سردخانه های نگهداری دارای مجوزهای بهداشتی مربوطه در سطح استان

•آموزش و اطلاع رسانی در حوزه محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی پرخطر

•ارتقاء کیفی منابع انسانی حوزه مدیریت


تلفن مستقیم :                                   3193540       -      01732470065 
Email:  drmraeisi@yahoo.com                                                                                                           
وقت ملاقات عمومی :  شنبه  10 -12 /دوشنبه 10 -12 / چهارشنبه 10-12 

نشانی مطلب در وبگاه معاونت غذا و دارو:
http://goums.ac.ir/find-14.339.40.fa.html
برگشت به اصل مطلب