پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان- اخبار
رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گلستان نان‌های سبوس‌گیری شده یکی از عوامل بیماری‌های غیرواگیر در جمعیت گلستان

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1404/9/17 | 
رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی گلستان با توجه به پویش نان و سلامتی گفت: دسترسی پایدار به نان کامل در استان گلستان همچنان یک چالش حل نشده باقی مانده است. این در حالی است که سند ملی امنیت غذا و تغذیه به منظور ارتقاء کیفیت تغذیه کشور نان ابلاغ شده است.

مهندس فرهاد لشکر بلوکی افزود: مصرف نان‌های سفید یا نان‌هایی با سبوس‌گیری بالا، به دلیل کمبود فیبر، یکی از علل اصلی تغذیه‌ای مرتبط با مرگ و میر و افزایش بیماری‌های غیرواگیر مانند دیابت، مشکلات گوارشی و سرطان‌ها در جامعه محسوب می‌شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: سیاست کلان دولت، احیا و عرضه نان با حداقل میزان سبوس‌گیری است، اما این هدف مهم هنوز در استان گلستان محقق نشده است. 

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه در پایان گفت: در حال حاضر، نهادهایی چون سازمان غله، اتحادیه خبازان، جهاد کشاورزی و دانشگاه علوم پزشکی، تحت نظارت استاندار، در تلاش برای هماهنگی و اجرای موفق این برنامه هستند.
نشانی مطلب در وبگاه پایگاه خبری وب دا علوم پزشکی گلستان:
http://goums.ac.ir/find-70.4779.84717.fa.html
برگشت به اصل مطلب